Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ LEADER

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ LEADER Εκτύπωση
 

leader_sithonia.jpg   Στην υποβολή πρότασης στο Τοπικό Πρόγραμμα Ν. Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Άξονα 4: "Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER" του προγράμματος "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 - 2013" προχωρεί ο Δήμος Σιθωνίας για τη χρηματοδότηση του έργου "Ανάπλαση παλαιού οικισμού Νικήτης".
     Στο μεταξύ, μετά τη σύσταση εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία "Μουσείο Νικήτης", θα υποβληθεί σχετική πρόταση στο LEADER για την ολοκλήρωση κατασκευής του Λαογραφικού Μουσείου της Νικήτης, ενώ η εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία "Βρεφονηπιακός Σταθμός Ν. Μαρμαρά" θα υποβάλει πρόταση για την κατασκευή και λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μαρμαρά.
     Ο Δήμος Σιθωνίας, σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μεταγγιτσίου και του αντίστοιχου Πολιτιστικού Συλλόγου, πρόκειται να υποβάλλει πρόταση στο LEADER για την ανάδειξη του Νερόμυλου, παλιού μετοχίου της Ιεράς Μονής Διονυσίου, σε επόμενη φάση, μετά την αναθεώρηση του προγράμματος, οπότε και θα υπάρχει ωριμότητα μελετών.


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Μέσω του προγράμματος Leader o Δήμος Σιθωνίας στοχεύει πρωτίστως στη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης της περιοχής, εν μέσω της εθνικής οικονομικής κρίσης.
Η υποβολή των προτάσεών μας στο πρόγραμμα αποσκοπεί στην προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση των πολιτιστικών και φυσικών πόρων και παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας.
Ο Δήμος Σιθωνίας έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνει άμεσα προτάσεις ώριμες για ένταξη, σε διάφορα χρηματοοικονομικά προγράμματα και οι καρποί αυτών των ενεργειών είναι εμφανείς.
Γίνεται, πλέον, κατανοητό, ότι η πολιτική που ακολουθούμε θέτει τις βάσεις της στη συνεργασία με όλους, αρκεί τα αποτελέσματα να είναι θετικά για το Δήμο μας
».

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg