Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow 2nd AGRO QUALITY FESTIVAL

2nd AGRO QUALITY FESTIVAL Εκτύπωση
  agro_quality.jpg  O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο AGROCERT διοργανώνουν το 2ο Agro Quality Festival – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, που θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 13 έως 15 Μαΐου 2011 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.
Στο πλαίσιο του 2ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και καλείσθε να συμμετάσχετε με ένα κεντρικό περίπτερο για να τονίσετε την τουριστική και παραγωγική ανάπτυξη του δήμου σας προβάλλοντας όχι μόνο τα τοπικά προϊόντα της περιοχής σας, στους πάνω από 20.000 επισκέπτες που αναμένονται αλλά και τις ιδιαίτερες δυνατότητες φιλοξενίας προσφέρει ο τόπος σας.
Η έκθεση αφορά στους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις. Η επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.
Εξαιρετικής σημασίας είναι και η παρουσία και συμμετοχή διευθυντών και στελεχών εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και διεθνών δικτύων διανομών του εξωτερικού.
Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο για την Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, ο 2ος διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς και θα λειτουργήσει το  Αγροτικό Χωριό, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον παραδοσιακό  τρόπο παραγωγής ελληνικών προϊόντων μέσα από εργαστήρια και δράσεις.
Ο πολυχώρος «Τεχνόπολις», που θα φιλοξενήσει το «Agro Quality Festival», βρίσκεται στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα ακριβώς στην στάση του Μετρό «Kεραμεικός» και είναι προσβάσιμο από ένα πολυάριθμο δίκτυο συγκοινωνιών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μπορούν να αποστέλλονται μέχρι τις 15 Απριλίου 2011. Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού www.edpa.gr . Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax 210 3610276, email: info@edpa.gr.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg