Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ Εκτύπωση
  dimarxeio09.jpg«Πράσινο φως» για την κατασκευή του έργου «Ύδρευση – αποχέτευση όμβριων και ακαθάρτων Ν.Μαρμαρά (Εγκιβωτισμός αντλιοστασίων)» δόθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο (υπ.αριθμ. 108/2012 πράξης του Ε’ Κλιμακίου Ε.Σ που συνεδρίασε στις 21/2/2012).

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη ξεμπλοκάρει το συγκεκριμένο σημαντικό έργο για το Ν.Μαρμαρά, του οποίου οι διαδικασίες είχαν σταματήσει τα τελευταία 3- 4 χρόνια.

Το αποχετευτικό σύστημα του Ν.Μαρμαρά θα διασφαλίζει με βεβαιότητα τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, συμβάλλοντας θετικά στην οικονομία της περιοχής. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ περίπου.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος ανέφερε: «Με το έργο αυτό η δημοτική αρχή Σιθωνίας στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Ν.Μαρμαρά και στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και του όλου οικονομικού ιστού της περιοχής. Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη αποδεικνύεται περίτρανα και στην πράξη ότι μπορεί να επιτευχθεί ένας κοινός στόχος, όταν τον προγραμματίζουμε σωστά, τον διεκδικούμε και παλεύουμε γι΄αυτόν όλοι μαζί».

Εξάλλου, στις 8 Μαΐου 2012 δημοπρατείται από το Δήμο Σιθωνίας ο βιολογικός καθαρισμός της Συκιάς, έργο προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg