Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
  skaki01.jpg Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει Διεθνές Φεστιβάλ Σκακιού από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Κυριακή  1 Απριλίου 2012 για νέους έως 16 ετών.  Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Θεσ/νικης και Χαλκιδικής και της  Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
    Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο ATHENA PALLACE (ακτή Ελιά). Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 30/3: 17.30 μ.μ. διεξαγωγή 1ου έως 3ου γύρου
 Σάββατο 31/3: 17.30 μ.μ. διεξαγωγή 4ου έως 6ου γύρου
Κυριακή 1/4: 10.00 π.μ. διεξαγωγή 7ου γύρου έως 9ου γύρου.
Κυριακή 1/4: 13.30 μ.μ. τελετή λήξης και βραβεύσεις.
Στους αγώνες παίρνουν μέρος 26 πολύ ισχυροί σκακιστές από τις γείτονες χώρες:  Τουρκία Βουλγαρία Σερβία και FYROM.  Όμως κι από Ελληνικής πλευράς έχουμε πολύ σημαντικές συμμετοχές:  Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των 10 ετών, Ιωαννίδης Ευγένιος και ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 18 ετών και νούμερο ένα στην λίστα δυναμικότητας των παικτών, Παπακωνσταντίνου Δημήτρης.  Επίσης αγωνίζεται και ο νεαρός πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στο πρωτάθλημα τυφλών, Κουμτζής Αργύρης. Υπολογίζεται ότι θα λάβουν μέρος παραπάνω από 100 σκακιστές κυρίως από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σ’ ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Ο Δήμος Σιθωνίας έχει μεριμνήσει για τη φιλοξενία των σκακιστών από το εξωτερικό και ταυτοχρόνως θα τους κάνει και μια μικρή ξενάγηση στον ελεύθερο χρόνο των αγώνων, στα αξιοθέατα της περιοχής.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg