Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙ

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙ Εκτύπωση
 

mikri katigoria 1.jpgΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργάνωσε με επιτυχία το Διεθνές Φεστιβάλ Σκακιού από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Κυριακή  1 Απριλίου 2012 για νέους έως 16 ετών.  Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Θεσ/νικης και Χαλκιδικής και της  Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 26 πολύ ισχυροί σκακιστές από τις γείτονες χώρες:  Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία και FYROM.  Όμως κι από Ελληνικής πλευράς είχαμε πολύ σημαντικές συμμετοχές:  Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των 10 ετών, Ιωαννίδης Ευγένιος και ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 18 ετών και νούμερο ένα στην λίστα δυναμικότητας των παικτών, Παπακωνσταντίνου Δημήτρης. Επίσης αγωνίστηκε και ο νεαρός πρωταθλητής Ελλάδος ανδρών στο πρωτάθλημα τυφλών, Κουμτζής Αργύρης.

Στο Διεθνές Φεστιβάλ έλαβαν μέρος παραπάνω από 100 σκακιστές κυρίως από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σ’ ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα.
Στις απονομές των νικητών παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας, Νίκος Χριστοδούλου.

vraveusi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vraveusi2.jpg

 


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg