Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
  img_3298.jpgΗ νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα για εκατοντάδες μαθητές  στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σιθωνίας. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος παρέστη το πρωί στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Συκιάς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Συκιάς.
   Απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς  και εκπαιδευτικούς  ο κ.Τζίτζιος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τόνισε  ότι ο Δήμος Σιθωνίας έχει μεριμνήσει ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα κατά τη φετινή σχολική περίοδο.
    Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρει σε μήνυμά του: img_3273.jpg«Στο ξεκίνημα αυτής της σχολική περιόδου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας καλή και δημιουργική χρονιά και να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών σας. Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg