Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ Εκτύπωση
  helmepa_marm1.jpgΔιακόσιοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά καθάρισαν τις ακτές «Μπανιέρες» και «Παράδεισος», στο Ν. Μαρμαρά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού ακτών που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ¨HELMEPA¨ και συμμετέχει ο Δήμος Σιθωνίας.

helmepa_mar2.jpgΜε σύνθημα «Καθαρό περιβάλλον σημαίνει Πολιτισμός», εφοδιασμένοι με εργαλεία καθαρισμού, συνδύασαν περιβαλλοντική δράση και ψυχαγωγία υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών που πρόθυμα δέχτηκαν να υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη δράση.

 Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο Δήμος Σιθωνίας στοχεύει πρωτίστως στην ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών και ιδιαίτερα των μαθητών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με τη HELMEPA και είμαστε βέβαιοι ότι θα βελτιώσουμε σημαντικά την περιβαλλοντική μας συμπεριφορά, δεδομένου ότι στο Δήμο μας ξεκινούν πολύ σύντομα δύο νέα προγράμματα ανακύκλωσης».
  Συντονιστές του καθαρισμού στο Ν.Μαρμαρά ήταν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας.

helmepa_mar3.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg