Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗ PHILOXENIA 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗ PHILOXENIA 2012 Εκτύπωση
 

philoxenia01.jpgΣτην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2012 συμμετέχει ο δήμος Σιθωνίας. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος μαζί με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Δημήτρη Δημητρό και τον πρόεδρο της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής και μέλος της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνη Δεληδημητρίου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα σχέδια του Δήμου για το επόμενο διάστημα και τα νέα εργαλεία που απέκτησε ο δήμος Σιθωνίας, το νέο τουριστικό έντυπο του Δήμου και το τουριστικό DVD.


Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι για να τονωθεί περαιτέρω η οικονομία, ο δήμος Σιθωνίας επιχειρεί με βασικά «όπλα» το φυσικό κάλλος, τις καταγάλανες ακρογιαλιές και τις ξενοδοχειακές υποδομές, σε συνδυασμό με τα ελκυστικά πακέτα, να προσελκύσει τουρίστες όχι μόνο από τις κοντινές βαλκανικές χώρες, αλλά και από τη Γερμανία.

philoxenia02.jpgΓια την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των τουριστών θα στήσει, μέσω ΕΣΠΑ, σε όλες τις τοπικές και δημοτικές Κοινότητες, αλλά και στην κεντρική οδική αρτηρία δέκα περίπτερα πληροφόρησης, ενώ σχεδιάζει να σηματοδοτήσει τα μονοπάτια για ορειβάτες και περιπατητές.


Παράλληλα ο δήμος, μελετά ένα πρόγραμμα κατά το οποίο τους θερινούς μήνες θα γίνεται ξενάγηση των επισκεπτών με λεωφορεία σε όλη τη χερσόνησο της Σιθωνίας σε μία κυκλική διαδρομή και οι τουρίστες θα μπορούν να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται σε διάφορα σημεία του δήμου.


Ο κ.Τζίτζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγαστή συνεργασία που έχει ο δήμος με τους τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση του 2013.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg