Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
  tzitzios.jpg Δύο νέα σημαντικά έργα του Δήμου Σιθωνίας εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία- Θράκη».


Το πρώτο έργο αφορά την «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και επέκτασης δικτύου αποχέτευσης Δήμου Σιθωνίας»  με συνολικό προϋπολογισμό 7.380.000 ευρώ.


Πρόκειται για έργα αναβάθμισης και επέκτασης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης  στους οικισμούς της Νικήτης, του Αγίου Νικολάου, του Μεταγγιτσίου και του Ν.Μαρμαρά. Όπως ανέφερε ο  Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, «με το έργο αυτό θα βελτιωθούν ουσιαστικά οι υποδομές στις εν λόγω Κοινότητες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών».

Το δεύτερο έργο  αφορά την «Προσθήκη κατ’ επέκταση αιθουσών διδασκαλίας και αίθουσας αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γυμνάσιο Ν.Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας» συνολικού προϋπολογισμού  4.650.000 ευρώ.


Όπως προβλέπεται από τη μελέτη, θα γίνει προσθήκη νέων αιθουσών διδασκαλίας, αίθουσας εκδηλώσεων  και ενός κλειστού Γυμναστηρίου με διαφορετικές προσβάσεις. Παράλληλα, θα γίνει λειτουργική αναβάθμιση του υφιστάμενου κτηρίου του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά με νέες διαρρυθμίσεις και πλήρη συντήρησή του, ενώ θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλον χώρος.


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ένταξη του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά, διότι η δημοτική αρχή του Δήμου Σιθωνίας έχει θέσει ως προτεραιότητα τη  βελτίωση της σχολικής στέγης στο Δήμο μας, ώστε οι μαθητές μας να φοιτούν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg