Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ Εκτύπωση
 

2013-02-15 12.44.17.jpgΕπιτυχής ήταν η παρουσία του Δήμου Σιθωνίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού Sofia Holydays and spa στη Βουλγαρική πρωτεύουσα. Από τις 14-17 Φεβρουαρίου η αποστολή του Δήμου Σιθωνίας συμμετείχε στην έκθεση με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, σε tour operators.


Παράλληλα, τέθηκαν οι βάσεις για ανάπτυξη επαφών με τη Βουλγαρία σε επίπεδο κυρίως επικοινωνίας, καθώς ήδη από την επικεφαλής της αποστολής, δημοτική σύμβουλο κ. Μαρία Λαθούρη Πάργα, προτάθηκε η οργάνωση fam trip για Βούλγαρους Δημοσιογράφους. Σημειώνεται ότι η αποστολή του Δήμου Σιθωνίας είχε επαφές με τον Διευθυντή του Ε.Ο.Τ στη Βουλγαρία κ. Δημήτρη Γώτη, με τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ στη Θεσσαλονίκη κα Περσεφόνη Τρίχα και με τον Έλληνα Πρέσβη στη Βουλγαρία κ. Θεόδωρο Σταματόπουλο.

2013-02-15 11.54.30 (1).jpg  Τέλος, η παράλληλη επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου στην έκθεση, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της αποστολής να συνομιλήσουν μαζί του για θέματα τουριστικής ανάπτυξης. H κ. Λαθούρη σε δήλωση της ανέφερε πως στο μέλλον η παρουσία του Δήμου Σιθωνίας θα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.


O Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος κατανοώντας την ανάγκη της περιοχής για εξωστρέφεια ήταν αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια.
Την ερχόμενη εβδομάδα, αποστολή του Δήμου Σιθωνίας αναχωρεί για το Βελογράδι.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg