Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΠΙΣΚΕΨΗ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
  karaoglou1.jpg  Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν.Δ., Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ Χαλκιδικής, κ.Δημήτριο Τζούφη, και στελέχη του κόμματος.
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος συζήτησε με τον κ.Καράογλου τις τρέχουσες εξελίξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σιθωνίας, τονίζοντας παράλληλα ότι το υπουργείο Εσωτερικών και γενικότερα η κεντρική διοίκηση φάνηκαν ανέτοιμοι να υποστηρίξουν το πρόγραμμα Καλλικράτης.
karaoglou2.jpg   Ο κ.Τζίτζιος τόνισε ότι η Αυτοδιοίκηση διανύει την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της, αφού εκτός από τις αντικειμενικά πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχει να αντιμετωπίσει και τις συνεχείς πιέσεις της τρόικας για περαιτέρω περιστολές δαπανών. «Είναι ανάγκη να δοθεί ουσιαστική οικονομική ενίσχυση στους Δήμους και  απόδοση σε αυτούς των διαχρονικά παρακρατημένων πόρων από την κεντρική διοίκηση» υπογράμμισε ο κ.Τζίτζιος.
    Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις της Ν.Δ για το μνημόνιο και παρουσίασε εν συντομία τις προτάσεις της ΝΔ για την κρίση, όπως προτάθηκαν μέσα από το «Ζάππειο 2».

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg