Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Εκτύπωση
  0001agios.jpgΣειρά ενημερωτικών συναντήσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Ορθολογικής Διαχείρισης Οργανικών Αποβλήτων ξεκίνησε ο Δήμος Σιθωνίας σε δημοτικές και τοπικές Κοινότητες.
   Η πρώτη συνάντηση με τους ειδικούς του Εργαστηρίου Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, παρουσία του Δημάρχου κ.Ιωάννη Τζίτζιου.
   Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ελαχιστοποίηση των δημοτικών στερεών αποβλήτων και τις προοπτικές ανάπτυξης του προγράμματος ανακύκλωσης, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στην οικιακή κομποστοποίηση.
 0002agios.jpg   Ο κ.Τζίτζιος υπογράμμισε ότι ο Δήμος Σιθωνίας θα υλοποιήσει ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης και ζήτησε από τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία του προγράμματος.
    Η ενημερωτική συνάντηση είχε μεγάλη συμμετοχή από μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Αγίου Νικολάου και κατοίκων της δημοτικής Κοινότητας.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg