Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Εκτύπωση
  toyrismos1.jpgΣυναντήσεις με επιχειρηματίες και φορείς του Τουρισμού πραγματοποιούν ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος και οι συνεργάτες του, προκειμένου να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την παρουσία της Σιθωνίας στις επικείμενες εκθέσεις τουρισμού αλλά και να δημιουργήσουν το κατάλληλο πλαίσιο δράσεων για την ανάδειξη της περιοχής.

Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μια εβδομάδα με τα μέλη της Ομοσπονδίας ενοικιαζομένων  καταλυμάτων Χαλκιδικής, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ακολούθησε συνάντηση με ξενοδόχους της Σιθωνίας. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας πρότεινε μια σειρά δράσεων που μπορούν να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των ξενοδοχείων και του Δήμου και ζήτησε από τους τοπικούς επιχειρηματίες να υποστηρίξουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου η Σιθωνία να γίνει ευρέως γνωστή.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι προτάσεις των ξενοδόχων που αφορούν στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη  της Σιθωνίας θα εντάσσονται σε ένα πλαίσιο υλοποίησης από το Δήμο και τα αρμόδια όργανά του καθώς, όπως είπε, "όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα".

Αξίζει να σημειωθεί  ότι στο Δήμο Σιθωνίας επιχειρείται η εφαρμογή νέων μοντέλων διαχείρισης των τουριστικών υποθέσεων, σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες τουριστικές και επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να επιτυγχάνεται άμεσο όφελος για την περιοχή.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg