Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow 8ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ

8ος ΑΓΩΝΑΣ ΨΥΧΗΣ Εκτύπωση
  dsc00339.jpgΗ Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης διοργανώνουν  τον 8ο Αγώνα Ψυχής Μεταμόρφωση – Νικήτη, απόστασης 5km.
 
Ο αγώνας αυτός έγινε για πρώτη φορά ανεπίσημα την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2006 από 5 κολυμβητές, την ημέρα της τελετής έναρξης του 36ου Διεθνούς διάπλου του Τορωναίου κόλπου. . Αφιερώθηκε στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005.
Ο Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Για τον λόγο αυτό ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00π.μ.

H αγάπη του για τους αθλητές του Διάπλου του Τορωναίου αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα ώθησε τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν αυτό το νέο ξεκίνημα.
Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε αυτά τα δύο χωριά της Χαλκιδικής με την αγάπη μας για τη θάλασσα και το κολύμπι. Όλοι μαζί ας κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού, έτσι όπως μας το κληροδότησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg