Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εντάχθηκε το έργο του δρόμου στην κορυφογραμμή της Σιθωνίας

Εντάχθηκε το έργο του δρόμου στην κορυφογραμμή της Σιθωνίας Εκτύπωση
  sithonia002.jpgΤο έργο της  «βελτίωσης της βατότητας δασικού αντιπυρικού δρόμου Γ΄ κατηγορίας, Νικήτη- Καρβουνάς, Δραγουντέλι – Συκιά» εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007- 2013».
Πρόκειται για  τον δρόμο στην κορυφογραμμή της Σιθωνίας και το έργο αφορά στη διαπλάτυνσή του κατά 8 μέτρα, στην κατασκευή τεχνικών και στην οδοστρωσία του.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ περίπου και φορέας υλοποίησης είναι το Δασαρχείο Πολυγύρου.
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: «Η ένταξη του δρόμου της κορυφογραμμής της Σιθωνίας είναι μια σημαντικότατη εξέλιξη, καθώς θα βελτιώσει ουσιαστικά τις οδικές υποδομές στο Δήμο μας. Από το 2005 με δικές μας παρεμβάσεις είχαμε πετύχει τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των μελετών του έργου στο Δασαρχείο, με 750.000 ευρώ, γιατί θεωρούμε ότι το έργο αυτό θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και στην βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος της Σιθωνίας. Οι εργασίες θα γίνουν σε συνολικό μήκος δρόμου 42 χιλιομέτρων με αφετηρία σημείο στο επαρχιακό δίκτυο Νικήτης- Ν.Μαρμαρά και κατάληξη στην περιοχή της Συκιάς».
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg