Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Εκτύπωση
  epitr-tourismou.jpgΔωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, bar cafe, εστιάτορες και κρεοπώλες θα προσφέρει ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματικούς συλλόγους.


Το πρώτο σεμινάριο αφορά στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην έδρα του Παγχαλκιδιωτικού Συνδέσμου Θεσσαλονίκης (στην οδό: Μαντώ Μαυρογένους 23, τηλ. 2310 323839), ενώ τα επόμενα θα διεξαχθούν στις κατά τόπου κοινότητες του Δήμου.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε ένα διεθνές περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου ανταγωνισμού, μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές και έξυπνες εφαρμογές που θα αναλυθούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει βασικά εργαλεία ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, τεχνικές πώλησης, νομοθεσία, προσφορές, επικοινωνία, και πλήθος άλλων συντελεστών κερδοφορίας.
Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg