Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Σεμινάρια Επαγγελματιών Δήμου Σιθωνίας

Σεμινάρια Επαγγελματιών Δήμου Σιθωνίας Εκτύπωση
 

 0001.jpg

  Ογδόντα οκτώ ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων επιμορφώθηκαν στα πρώτα καινοτόμα σεμινάρια για την «Εξυπηρέτηση Πελατών» που οργάνωσε ο Δήμος Σιθωνίας.

Οι επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων προετοιμάζονται για να εξυπηρετήσουν τους φετινούς επισκέπτες του Δήμου.


   Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι: νομοθεσία, κοστολόγηση, τουριστική συνείδηση επαγγελματιών, διαχείριση κρίσεων, πρότυπη βιτρίνα- επιχείρηση.

 0003.jpg

Εκπαιδευόμενοι μπορούν να είναι όσοι διατηρούν επιχείρηση, όσοι σκεφτονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο Δήμο, όσοι εργάζονται σε οικογενειακές επιχειρήσεις (σύζυγοι, παιδιά, πωλητές, συνεργάτες).


   Σκοπός των σεμιναρίων είναι η αύξηση ικανοποίησης πελατών μέσω της ποιοτικής αναβάθμισης της εξυπηρέτησης τους στα καταλύματα και στις επιχειρήσεις εστίασης. Το προσεχές διάστημα θα επιμορφωθούν οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων καθώς και οι κρεοπώλες. Το μήνα Απρίλιο σειρά έχουν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, bars-cafes και γενικά των μεμονωμένων – οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης (σνακ, κρεπερί, fast food, αρτοζαχαροπλαστεία).


   Για πληροφορίες και για την εγγραφή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δήμο Σιθωνίας, στις τοπικές εμπορικές ενώσεις και στα τηλέφωνα 6973453331, 6949602339.

 

0002.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg