Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Αγώνες Στίβου "Σίγγεια 2014"

Αγώνες Στίβου "Σίγγεια 2014" Εκτύπωση
 

 sig1.jpgΟ Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας (Δημοτική Επιχείρηση, Δημοτική ενότητα Αγίου Νικολάου)  εκτέλεσαν με επιτυχία, παρουσία μεγάλου αριθμού θεατών, αγώνες στίβου με την επωνυμία «Σίγγεια 2014» στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Σκοπός των  αγώνων αυτών ήταν η  ανάπτυξη του στίβου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Συμμετείχαν αθλητές-τριες των συλλόγων της Χαλκιδικής.

sig2.jpg

 Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί ο μεγάλος αριθμός μικρών παιδιών (άνω των 100) που αγωνίστηκαν στα 50μ, 40μ και kid’s athletics.

Παρακολούθησαν τους αγώνες ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Αγίου  Νικολάου κ. Παρδάλης Γιώργος, ο πρόεδρος του Δ.Σ του δήμου Σιθωνίας κ. Καλλικράτης Αρσένης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης κ. Νίκος Χριστοδούλου, το Δ.Σ του συλλόγου και οι πρόεδροι –προπονητές των ομάδων της περιοχής.
Μηνύματα για την επιτυχή εκτέλεση των αγώνων μας έστειλε ο Δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος, ο οποίος πάντα στηρίζει έμπρακτα τον στίβο.

 

sig3.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg