Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow 2ος ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ "Lacara 2014"

2ος ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ "Lacara 2014" Εκτύπωση
  lacara2014a.jpgΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Σιθωνίας “Lacara 2014” την Κυριακή (01-06-2014) με τη συμμετοχή 143 ποδηλατών που προσέφεραν θέαμα και συγκινήσεις σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.
Τη διοργάνωσε ανέλαβε για δεύτερη χρονιά ο Π.Ο. Βέλος, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας, με την συνεργασία της Ένωσης Camping Χαλκιδικής και του Camping Lacara.

lacara2014b.jpgεκπληκτικής καλλονής διαδρομή των 110 χιλιομέτρων, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους ποδηλάτες καθώς η μορφολογία του εδάφους με συνεχείς ανηφοροκατηφόρες απαιτούσε ιδιαίτερες αγωνιστικές ικανότητες και καλογυμνασμένους ποδηλάτες.


Αγωνιστικά, υπήρξε ωραίο θέαμα και ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας Ανδρών Δημήτρη Κουρμπέτη, Αλέξανδρου Βροχίδη και Μολλά Χαρούν οι οποίοι ήταν και οι τρεις πρώτοι νικητές του αγώνα. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίηση ο αθλητής μας Δημήτρης Κουρμπέτης, ο οποίος επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία ξεκολλώντας από πολύ νωρίς και τερματίζοντας μόνος με 1΄ διαφορά περίπου, από τους υπολοίπους διεκδικητές της νίκης. Άριστες εντυπώσεις άφησαν και τα εφηβάκια, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Τερζής και Παναγιώτης Μπουκουβάλας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε μια απαιτητικότατη διαδρομή και δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg