Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2014

ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2014 Εκτύπωση
  sithobnia14.jpgΗ Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2014» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, από 16:00 έως 21.00 στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γυμναστικού Συλλόγου «Σιθωνία» που διοργανώνει τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ, φέτος θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα: Σφυροβολία ανδρών- γυναικών, Σφαιροβολία ανδρών-γυναικών, και Δισκοβολία ανδρών-γυναικών. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ διεξάγονται στη μνήμη του αθλητή, προπονητή, παράγοντα Κώστα Σπανίδη, ο οποίος στήριξε στην προσπάθεια να καθιερωθούν τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ.Στη φετινή διοργάνωση, θα συμμετάσχουν στη πλειοψηφία τους Έλληνες-Έλληνιδες, Κύπριοι- Κύπριες με προτεραιότητα εκείνων που επιδιώκουν την επίτευξη ορίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014 και όσοι ξένοι επιθυμούν να συμμετάσχουν χωρίς η με συμβολικά χρηματικά έπαθλα.

Ήδη έχει συγκροτηθεί η σύνθεση των συμμετοχών και αποτελείται απο:12 από Ευρώπη, 10 από την Κύπρο, και 31 από την Ελλάδα.

Παράλληλα με τα παραπάνω αγωνίσματα θα διεξαχθούν και άλλα μικρότερων κατηγοριών ως εξής: α)Σφαιροβολία ΠΠ/Α, Κ-ΠΚ/Α, και βετράνων Α-Γ, β) Μήκος ΠΚ/Β, και ΠΠ/Β, γ) 100μ Π-ΠΠ/Α, και Κ-ΠΚ/Α δ) 50μ μινι και Σούπερ μινι, ε) 3000 μ. Βάδην Α-Γ(εκτιμώμενος αριθμός αθλητών-τριών 70-80). Και για φέτος, ύστερα από πρόταση παλαιών πρωταθλητών, θα διεξαχθεί το αρχαίο αγώνισμα της ΛΙΘΟΒΟΛΙΑΣ στο οποίο θα πάρουν μέρος βετεράνοι- ενεργοί αθλητές-τριες (ήδη κατασκευάσθηκαν Λιθάρια για τον σκοπό αυτό)

Κατά τα φετινά Σιθώνεια, θα τιμηθούν α) ο Χαλκιδικιώτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων-Μαραθωνοδρόμος, Αντώνης Παπαδημητρίου β) Παγχαλκιδικός σύλλογος Θεσσαλονίκης «ο Αριστοτέλης» και η ξενοδοχειακή επιχείρηση “Acrotel” για την στήριξή τους στην καθιέρωση των Σιθωνείων και την ανάπτυξη του στίβου στην Χαλκιδική.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg