Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Συνέντευξη Τύπου για τα "ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2014"

Συνέντευξη Τύπου για τα "ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2014" Εκτύπωση
 

s_typoy1.jpg

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της 13ης Διεθνούς Συνάντησης Ρίψεων ‘‘Σιθώνεια 2014’’ στις 11 Ιουλίου.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Νίκος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των αγώνων, που ξεκινούν την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νικήτης και περιλαμβάνει δισκοβολία, σφαιροβολία, σφυροβολία, ενώ για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί το αρχαίο αγώνισμα της λιθοβολίας, στο οποίο θα πάρουν μέρος βετεράνοι- ενεργοί αθλητές.


Ο κ. Παπαδημητρίου υπογράμμισε τη διεθνή αναβάθμιση των Αγώνων, καθώς οι αθλητές θα μπορούν εδώ να  επιτύχουν το όριο  για τη συμμετοχή στο  Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους φορείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια  και ιδιαίτερα το Δήμο Σιθωνίας και τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Τζίτζιο για την οικονομική και ηθική στήριξή τους.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής κ. Αναστάσιος Τομπούλης τόνισε τη σημασία των Αγώνων και συνεχάρη τους διοργανωτές και κυρίως την τοπική αυτοδιοίκηση, που βρίσκεται πάντα δίπλα και στηρίζει τα αθλητικά σωματεία.

s_typoy2.jpg
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας και υπεύθυνος αθλητισμού κ. Νίκος Χριστοδούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους Αγώνες, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας εξήρε τη συμβολή τέτοιων εκδηλώσεων στην προβολή της περιοχής.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ  ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου και το Δήμο Σιθωνίας για τη στήριξή τους και υπογράμμισε την πολύτιμη συμβολή της περιφέρειας στην ανάπτυξη και τον αθλητισμό.     

 

s_typoy4.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg