Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ AIDS

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ AIDS Εκτύπωση
 

aids1.jpgΠαρεμβατική δράση για το AIDS πραγματοποίησε χτες το βράδυ στην παραλία της Νικήτης η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διεύθυνση Δημόσιας  Υγείας και το  Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. Θεσσαλονίκης  σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας στα θέματα που αφορούν στη δημόσια υγεία.


Κλιμάκιο γιατρών και εθελοντών και Επαγγελματιών Υγείας με διαμορφωμένο περίπτερο, μοίρασαν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον ιό του AIDS, φυλλάδια στα ελληνικά και τα αγγλικά  και αφίσες.

 aids2.jpgΗ δράση περιελάμβανε και   δωρεάν διανομή προφυλακτικών, καθώς και ενημέρωση για τους τρόπους μετάδοσης και προφύλαξης από τον ιό, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η σωστή πληροφόρηση για την ασθένεια είναι το καλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπισή της.


Η δράση εντάσσεται  στο ευρύτερο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών παρεμβάσεων στην ακτογραμμή των περιφερειακών ενοτήτων της κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιούν από κοινού η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο. Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, με στόχο την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού αλλά και των τουριστών για τον ιό HIV/AIDS.


Η εκστρατεία ενημέρωσης θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Σιθωνίας, με επόμενους σταθμούς το Νέο Μαρμαρά την Τρίτη 26/8/2014, και τη Σάρτη την Τετάρτη 27/8/2014.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg