Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Συνεργασία Δήμου Σιθωνίας με το Ελληνογερμανική Συνέλευση

Συνεργασία Δήμου Σιθωνίας με το Ελληνογερμανική Συνέλευση Εκτύπωση
  g2.jpg

Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκε ο πρώην Γερμανός Δήμαρχος Heizmann Hans Peter, της περιοχής  Sudl.Oberrhein της επαρχίας Ortenaukreis στο πλαίσιο ανάπτυξης διεθνών σχέσεων του Δήμου μας με τη Γερμανία, διαμέσου προγράμματος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV)  με επικεφαλής την κα Gabriella Scheiner.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνογερμανική Συνέλευση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη και εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δήμων και περιφερειών της Γερμανίας και της Ελλάδας.


Ο κ. Heizmann ξεναγήθηκε στη Σιθωνία και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του τουρισμού και άλλων παραγωγικών τάξεων.

g3.jpg

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας στο ξενοδοχειακό συγκρότημα IKIES με το Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Στέλιο Κωστίκα, κατά τη διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης και θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και έργων προστασίας του περιβάλλοντος.


g1.jpg
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο ελληνογερμανικός διάλογος εκφράζει την ιστορική φιλία των δύο χωρών και αποτελεί μια πρωτότυπη προσέγγιση στην Ευρώπη. Παράλληλα αποδεικνύει τη στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των δύο χωρών. Η συνεργασία που ξεκινήσαμε ως Δήμος για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας το πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης εκτιμάται ως ιδιαίτερα ικανοποιητική και πρόκειται να συνεχιστεί σ’ όλα τα επίπεδα».


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg