Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Σεμινάρια για επαγγελματίες αυτοκινητιστές στο Δήμο Σιθωνίας

Σεμινάρια για επαγγελματίες αυτοκινητιστές στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
  dimarxeio09.jpg   Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες αυτοκινητιστές (οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί) θα υλοποιήσει ο Δήμος Σιθωνίας μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματικούς συλλόγους.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε ένα διεθνές πε-ριβάλλον υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου ανταγωνισμού, μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές και έξυπνες εφαρμογές που θα αναλυθούν από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Το εκπαιδευτικό υλικό περιλαμβάνει βασικά εργαλεία ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, τεχνικές πώλησης, προσφορές, επικοινωνία  και πλήθος άλλων συντελεστών κερδοφορίας.

 

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου  και  το Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σιθωνίας και τις ώρες από 17:00 έως 21:00.
Εισηγητής: Πιστοποιημένος Εισηγητής για Εκπαίδευση Ενηλίκων (ΕΚΕΠΙΣ), Γιώργος Παλησίδης.

Θεματολογία:
•    Εισαγωγή στον Τουρισμό
•    Τουριστική Συνείδηση
•    Προώθηση Υπηρεσιών
•    Καθαριότητα και Υγιεινή
•    Βασική ορολογία αγγλικών


Για αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες (Δήμος Σιθωνίας): 23753-50141, 6977679768, Χριστάρα Μαρία.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg