Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ Εκτύπωση
 

metagg_inter1.jpgΜε  απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η  εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής  στο Μεταγγίτσι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό το Ν.Π.Δ.Δ «Αλληλεγγύη» και τον τομέα ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ INTERSALONICA.

Η ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση του ιατρικού κλιμακίου της Ιντερσαλόνικα να ικανοποιήσει το σύνολο των επισκεπτών, κατοίκων της Δημοτικής κοινότητας Μεταγγιτσίου, παρέχοντάς τους ιατρικές υπηρεσίες όπως εξέταση (χοληστερίνης, τριγλυκεριδίων, σακχάρου και πίεσης) , κατέδειξαν την ανάγκη συνέχισης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, στα πλαίσια του προγράμματος προληπτικής ιατρικής  που ξεκίνησε με τη συνεργασία του Ν.Π.Δ.Δ «Αλληλεγγύη»και της Ιντερσαλόνικα.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγmetagg_inter2.jpgματοποιηθούν  και σε άλλες απομακρυσμένες δημοτικές κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας, όπως προανήγγειλε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Αλληλεγγύη» Καρακυριαζής Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Διαμαντής Μαυρίκης, το μέλος Μιχαλούδης Βασίλης και η τοπική σύμβουλος Άννα Βλαβή, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους της Ιντερσαλόνικα  για τη θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας για περαιτέρω συνερασία.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg