Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Τουρνουά Ακαδημιών Σκακι στο Δήμο Σιθωνίας

Τουρνουά Ακαδημιών Σκακι στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
 

sk15b.jpg

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι σκακιστικοί αγώνες του Προκριματικού Ομίλου Χαλκιδικής του ομαδικού τουρνουά Rapid Ακαδημιών που συνδιοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας με το Σ.Σ. Πεύκων. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Ξενοδοχείο "Geranion" στη Νικήτη, όπου πραγματοποιήθηκαν 5 γύροι. Διευθυντής αγώνων ήταν ο κ. Γαλάνης Εμμανουήλ και επικεφαλής διαιτητής - υπεύθυνος κληρώσεων ο κ. Παπαευστρατίου Ανδρέας.

sk15a.jpg
Στους αγώνες συμμετείχαν 6 ομάδες, τις οποίες συγκροτούσαν 56 μαθητές. Η διαδικασία των αγώνων κύλησε ομαλά σε έναν όμορφο χώρο, όπου οι νεαροί σκακιστές επέδειξαν μαχητικότητα με σκοπό τη διάκριση της ομάδας τους. Μετά το πέρας των 5 γύρων ακολούθησαν οι απονομές σε κλίμα ενθουσιασμού, αποδεικνύοντας ότι το σκάκι δεν είναι μόνο ένα πνευματικό άθλημα που απαιτεί συγκέντρωση και λογική, αλλά συνιστά και ψυχαγωγία και αφορμή για γιορτή!

 

sk15c.jpgΑξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή στη διαδικασία των απονομών τόσο του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας, κ. Δαλδογιάννη Γεωργίου, όσο και του προέδρου του Δ.Σ. του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Πολυγύρου, κ. Μήτσιου Δημητρίου.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, την πρώτη θέση κατέκτησε με εντυπωσιακή εμφάνιση η πρώτη ομάδα του Πολυγύρου, ενώ δεύτερη κατατετάγη η δεύτερη ομάδα του Πολυγύρου! Την τρίτη θέση έλαβε η πρώτη ομάδα της Σιθωνίας, πετυχαίνοντας και αυτή μαζί με τις δύο ομάδες του Πολυγύρου την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, που θα γίνει στις 29/3 στη Θεσσαλονίκη!

 

sk15d.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg