Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για επαγγελματίες του τουρισμού

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για επαγγελματίες του τουρισμού Εκτύπωση
  sem_boithion.jpg Ο Δήμος Σιθωνίας  και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 σεμινάριο πρώτων βοηθειών για επαγγελματίες του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου Νικήτης στις  11 το πρωί,  με την ευγενή συνδρομή του ιατρού κ. Πέτρου Αναγνωστάρα. 

 

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η παροχή βοήθειας σε προ-νοσοκομειακό επίπεδο είναι μία κρίσιμη δεξιότητα που όλοι οι επαγγελματίες, και όχι μόνο θα έπρεπε να κατέχουν.Με την εκδήλωση αυτή ξεκινά ένας νέος κύκλος επιμορφωτικών δράσεων  του Δήμου στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης των τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών της περιοχής.

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου σε μια σειρά  συνεχών κύκλων επιμόρφωσης με ποικίλο περιεχόμενο.

Πληροφορίες: Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής: 23753 50141. Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής  Στέλιος Κωστίκας:  6974792466.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg