Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Με επιτυχία το σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Με επιτυχία το σεμινάριο πρώτων βοηθειών Εκτύπωση
  _dsc1053.jpg   Με αθρόα συμμετοχή και  μεγάλο ενδιαφέρον  πραγματοποιήθηκε  στη Νικήτη το πρώτο σεμινάριο πρώτων βοηθειών για επαγγελματίες του τουρισμού. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Σιθωνίας και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης  σε συνεργασία με τον ιατρό παθολόγο κ. Πέτρο Αναγνωστάρα.

Το σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις πρώτων βοηθειών και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν σε πραγματικές συνθήκες  ώστε να μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά και να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

_dsc1062.jpg
Το κοινό ενημερώθηκε σχετικά με τις βασικές τεχνικές ανάνηψης, τη διαχείριση καταστάσεων αιμορραγίας και τραυμάτων, την αντιμετώπιση κακώσεων, και τη διαχείριση προβλημάτων από την έκθεση στο περιβάλλον (έγκαυμα, ηλίαση, πνιγμονή, θερμοπληξία, υποθερμία, δηλητηρίαση κ.α).


Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής κ. Στέλιος Κωστίκας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συνεχούς επιμόρφωσης επαγγελματιών και πολιτών και τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής  να  αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα το τουριστικό προϊόν της Σιθωνίας  τόσο σε υποδομές όσο και σε παροχή  εξειδικευμένων γνώσεων.

_dsc1082.jpg
Ο κύκλος των σεμιναρίων θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου και θα εμπλουτισθεί με παροχή γνώσεων σε όλα τα επίπεδα επιμόρφωσης.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg