Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Σιθωνίας

Το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
  kede_syn.pngΗ Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και ο Δήμος Σιθωνίας διοργανώνουν το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριό  της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία, στο Ξενοδοχείο Porto Carras, Συνεδριακό Κέντρο Olympic Hall, από την Πέμπτη 7 Μαΐου έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Το Συνέδριο είναι το κορυφαίο γεγονός κάθε χρονιάς και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο μας να φιλοξενούμε το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, που είδαν θετικά την πρότασή μας να διεξαχθεί το Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Δήμο Σιθωνίας και στη Χαλκιδική. Αυτό το Συνέδριο πραγματοποιείται ομολογουμένως σε μία δύσκολη συγκυρία και είμαι βέβαιος ότι θα ληφθούν σημαντικότατες αποφάσεις για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».


Το Συνέδριο του 2015, το πρώτο της δημοτικής περιόδου που διανύουμε, θα το απασχολήσουν κρίσιμα θέματα της Αυτοδιοίκησης, όπως η οικονομική κατάσταση των Ο.Τ.Α., τα θεσμικά ζητήματα της Τ.Α., τα αναπτυξιακά της προγράμματα, τα περιβαλλοντικά προβλήματα, οι κοινωνικές πολιτικές, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg