Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Έναρξη εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Έναρξη εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ Εκτύπωση
  kede4.jpg
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων και παρατηρητών απ΄όλη την Ελλάδα ξεκίνησε την Πέμπτη το Τακτικό Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σιθωνία.

Κατά την έναρξη των εργασιών ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Σιθωνίας.

kede1.jpg

Ο κ.Τζίτζιος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης έχουμε ένα μέγιστο καθήκον: Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφήνοντας τα κόμματα στην άκρη και βάζοντας την Αυτοδιοίκηση πάνω απ’ όλα.
Είμαστε εδώ για την επίτευξη ενός στόχου: Να εργαστούμε συλλογικά και με θέληση ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει αποτελεσματικά  στο  νέο και ενισχυμένο ρόλο της, για την προώθηση της εθνικής και περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας και για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
Ειδικά σήμερα, είναι αδήριτη ανάγκη να καταστήσουμε το θεσμό αυτό, πρωταγωνιστή των εξελίξεων, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης, και επιβάλλεται να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση αυτή».

kede2.jpg

Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Δήμαρχος Σιθωνίας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά.

kede3.jpg

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Επιτρόπου της Κομισιόν για θέματα Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

kede_avram.jpg

Οι γυναίκες των Πολιτιστικών Συλλόγων του Ν.Μαρμαρά «Παρθενών» και "Προικόννησος» ετοίμασαν και πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και τοπικά προϊόντα και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους απ΄όλους τους Δήμους της χώρας.

kede5.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg