Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο Δήμαρχος Σιθωνίας αντιπρόεδρος στο Δίκτυο Αιρετών Ευρώπης

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας αντιπρόεδρος στο Δίκτυο Αιρετών Ευρώπης Εκτύπωση
  qq3.jpg

Στην ανάγκη μιας νέας και ουσιαστικής διοικητικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

Στην ημερίδα βρέθηκαν και συζήτησαν τον βαθμό και τον τρόπο που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την Αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με τους τρόπους αντιμετώπισής της σε κάθε χώρα, Ελληνικής καταγωγής εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης.

qq2.jpg

Ο κ. Τζίτζιος υπογράμμισε ότι παρά τις προσπάθειες που έγιναν για μεταφορά εξουσίας και αυτονομίας στον σχεδιασμό και υλοποίηση της ανάπτυξης στην περιφέρεια, η κεντρική εξουσία επιμένει στον ασφυκτικό έλεγχο του κράτους, με την Αυτοδιοίκηση στο περιθώριο και στα χαρτιά.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος από τις διαδικασίες που ακολούθησαν  εξελέγη αντιπρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg