Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης "memory"

Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης "memory" Εκτύπωση
  memo4.jpgΜέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, έγιναν την Κυριακή το βράδυ τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης έργων τέχνης στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείου Νικήτης με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
Τα έργα των εικαστικών Λαμπρινής Κωστίκα και Γιάννη Αμανατίδη, με καταγωγή από τη Νικήτη, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φιλότεχνων που γέμισαν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου.

memo1.jpg
Την έναρξη της έκθεσης κήρυξε ο δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και υπογράμμισε τη θέληση της δημοτικής αρχής να κάνει το Μουσείο κέντρο πολιτιστικών δράσεων και βήμα για την έκφραση των νέων καλλιτεχνών. Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και πλήθος κόσμου.

 memo3.jpg

Τα έργα της έκθεσης είναι ένας διάλογος της παράδοσης με το μοντέρνο, με κεντρικό άξονα τη λειτουργία της μνήμης, του χρόνου και της φθοράς.

 memo2.jpg

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, εκτός Κυριακής, σύμφωνα με το ωράριο του Λαογραφικού Μουσείου, 09.00-13.00 και 19.00-21.00.

 

memo6.jpg memo5.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg