Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Επίσκεψη του Δημάρχου Σιθωνίας στο Δήμο Sain Bel της Γαλλίας

Επίσκεψη του Δημάρχου Σιθωνίας στο Δήμο Sain Bel της Γαλλίας Εκτύπωση
  s_bel3.jpg

 

Το Δήμο Sain Bel στην περιφέρεια Ρον-Αλπ της Γαλλίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος στο πλαίσιο μιας νέας συνεργασίας που ξεκινά ο Δήμος Σιθωνίας με το Δήμο Sain Bel της Γαλλίας.


Ο κ.Τζίτζιος έγινε δεκτός από το Δήμαρχο του Sain Bel, κ.Bernard Descombes και τους συνεργάτες του στο δημαρχείο της πόλης και συζήτησαν μια ευρύτερη συνεργασία και αδελφοποίηση των δύο Δήμων με μακροχρόνιες προοπτικές και προσδοκώμενα πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά αποτελέσματα.

s_bel1.jpg
«Πιστεύουμε ότι η εξωστρέφεια στην πολιτική του Δήμου μας μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο σ΄ αυτή τη συγκυρία. Θα μας επιτρέψει να δημιουργούμε προϋποθέσεις ανάπτυξης για την ανάδειξη του πολιτισμού μας και την προώθηση του  τουρισμού και της οικονομίας του τόπου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος.


Ο κ. Τζίτζιος παρουσίασε στους Γάλλους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Σιθωνίας και τους προσκάλεσε να επισκεφθούν την περιοχή. 

s_bel2.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg