Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαινιάζεται το Εκθετήριο Λαογραφίας & Ιστορίας Παρθενώνα

Εγκαινιάζεται το Εκθετήριο Λαογραφίας & Ιστορίας Παρθενώνα Εκτύπωση
  moyseio_parthenona.png

Τα εγκαίνια του Εκθετηρίου Τοπικής Λαογραφίας και Ιστορίας Παρθενώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στον παραδοσιακό οικισμό Παρθενώνα.

Πρόκειται για το παλιό Δημοτικό Σχολείο Παρθενώνα, το οποίο παλαιότερα είχε επισκευάσει ο Δήμος Σιθωνίας και σήμερα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Παρθενών» ολοκλήρωσε τις εργασίες για τη λειτουργία ενός σύγχρονου μουσείου Λαογραφίας και Ιστορίας, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του τόνισε ότι το νέο Εκθετήριο Τοπικής Λαογραφίας και Ιστορίας του Παρθενώνα αποτελεί  εστία για τη διατήρηση, ανάδειξη και προβολή της ιστορίας και λαογραφίας του Παρθενώνα  και εξήρε τη συνεργασία του Δήμου Σιθωνίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Παρθενών», ο οποίος διαφυλάσσει την πολιτιστική κληρονομιά και στηρίζει την πολιτιστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg