Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ Εκτύπωση
  brefον3.jpg

 

Τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέου Μαρμαρά πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιο, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά Γιώργου Καπλάνη, του προέδρου της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργου Πασαλή, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών.

brefο2.jpg

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ένας σύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας και αποτελεί σημαντική κοινωνική παροχή για τις νέες οικογένειες αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών με την εισαγωγή τους στη μάθηση και τη γνώση.

brefο1.jpg
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε  ότι ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός είναι ένας σύγχρονος χώρος εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών για την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών και   αποτελεί σημαντική στήριξη και πολύτιμη βοήθεια για τους εργαζόμενους γονείς. Υπογράμμισε παράλληλα  ότι η υλοποίηση τέτοιων έργων υποδομής αποτελεί σταθερή προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων. 

bref5.jpg
Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησε με αναμνηστική πλακέτα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά κ. Γιώργος Καπλάνης, για την προσφορά του στην κατασκευή και ολοκλήρωση του έργου.

bref4.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg