Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Καθαρισμός ακτής Σχοινιά

Καθαρισμός ακτής Σχοινιά Εκτύπωση
  sxoinias3.jpg

 

 

Καθαρισμός στην παραλία του Σχοινιά στον Άγιο Νικόλαο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο CLEAN UP THE MED 2016 , στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Σιθωνίας.

 sxoinias2.jpg

Μικροί μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, Γιώργο Παρδάλη, «σάρωσαν» την πανέμορφη παραλία στο Σχοινιά σπιθαμή προς σπιθαμή και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και των ακτών.

sxoinias1.jpg
Η εκστρατεία CLEAN UP THE MED 2016 επικεντρώνεται στην προστασία των ακτών, τη διατήρηση των οικοσυστημάτων και την αξία του εθελοντισμού. Συμμετέχουν 22 χώρες με πάνω από 1500 σημεία δράσεων, σε μια κοινή σύμπραξη δημόσιων φορέων και ιδιωτών, εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή πολιτική προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.


Τα απορρίμματα που συγκεντρώθηκαν διαχωρίστηκαν σύμφωνα με τους κανόνες ανακύκλωσης και απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φορά. Και του χρόνου!sxoinias4.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg