Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Νικήτης από το Δήμαρχο Ι.Τζίτζιο

Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Νικήτης από το Δήμαρχο Ι.Τζίτζιο Εκτύπωση
  e3.jpg

 

Τα εγκαίνια του νέου Πολιτιστικού Κέντρου στο χώρο του ΕΠΑΛ Νικήτης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, παρουσία των αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και κόσμου.
«Είναι ένας χώρος πολιτισμού που έλειπε από τη Νικήτη και είμαστε σήμερα υπερήφανοι που το παραδίδουμε στον κόσμο για να στεγάσει διάφορες πολιτιστικές και μορφωτικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της περιοχής. Εμείς ως Δημοτική Αρχή έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας να δημιουργήσουμε έργα υποδομής προς την κατεύθυνση της διάδοσης, προβολής και ανάπτυξης του πολιτισμού» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος στον χαιρετισμό του.

e1.jpg

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων ο κ. Τζίτζιος τίμησε πρόσωπα της Νικήτης που προσέφεραν με το έργο τους και το παράδειγμά τους στα κοινά. Τρείς Σύλλογοι της Νικήτης με αναφορά στον Πολιτισμό –η Ε.Ε.Ν.Ν «Ο Σίθων», ο Πολιτιστικός & Ψυχαγωγικός Σύλλογος Γυναικών Νικήτης και ο Σύλλογος Παλιού Οικισμού Νικήτης – τίμησαν το Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιώαννη Τζίτζιο για τα μεγάλα έργα υποδομής που έκανε στην περιοχή.

e93.jpg

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο φιλόλογος, Ιωακείμ Χονδρογιώργης.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο πολυβραβευμένος μαέστρος, Αντώνης Κοντογεωργίου, που κατάγεται από τη Νικήτη.

e2.jpg

 

e4.jpg

 

e9.jpg

 

e91.jpg

 

e92.jpg

e95.jpg

e5.jpg

 

e6.jpg

 

 

 

e8.jpg

 

 

e7.jpg

 

e97.jpg

e96.jpg e94.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg