Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαίνια έκθεσης "Ultramarine" στο Μουσείο Νικήτης

Εγκαίνια έκθεσης "Ultramarine" στο Μουσείο Νικήτης Εκτύπωση
  ultr1.jpg

 

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, έγιναν το βράδυ της Παρασκευής τα επίσημα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών με τίτλο ‘’Ultramarine’’ στις εγκαταστάσεις του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νικήτης με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.

ultr2.jpg

Την έκθεση εγκαινίασε ο δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και υπογράμμισε τη θέληση της δημοτικής αρχής να κάνει το Μουσείο κέντρο πολιτιστικών δράσεων και βήμα για την έκφραση των νέων καλλιτεχνών.

ultr3.jpg 

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και πλήθος κόσμου, που γέμισαν τον προαύλιο χώρο του Μουσείου και απόλαυσαν μια μοναδική ατμόσφαιρα με τη συνοδεία ethnic μουσικού συγκροτήματος .

 

Η έκθεση σχεδιάστηκε ειδικά για το χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, και οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν εικαστικά έργα ως μία σπουδή στο χρώμα ultramarine με ποικίλες αισθητικές προσεγγίσεις και διάφορα εκφραστικά μέσα, επιχειρώντας να σχολιάσουν τη σύγχρονη πραγματικότητα με κοινό σημείο αναφοράς την ομώνυμη χρωστική.

ultr4.jpg 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-13:00 και 19:30-22:00 και Κυριακή 09.00-12.00.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg