Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Εγκαίνια της έκθεσης "Ταξιδεύοντας στην Αν.Μεσόγειο" του Θ.Κορρέ

Εγκαίνια της έκθεσης "Ταξιδεύοντας στην Αν.Μεσόγειο" του Θ.Κορρέ Εκτύπωση
  korres2.jpg

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ταξιδεύοντας στην Ανατολική Μεσόγειο» μέσα από το Ψηφιακό Αρχείο Ελληνικού Πολιτισμού του Θεόδωρου Κορρέ πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ιωάννη Τζίτζιο στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ στην παραλία της Νικήτης.

korres1.jpg

Πρόκειται για ένα νέο χώρο πολιτισμού που παραχώρησε ο Γεωργικός Συνεταιρισμός Νικήτης και συντηρήθηκε και με τη συνδρομή των επαγγελματιών της Νικήτης.

korres3.jpg

Ο Δήμος Σιθωνίας με την πολύτιμη συνεργασία και το κύρος του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού θα φιλοξενεί την σημαντική αυτή ιστορική έκθεση μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, περικειμένου να έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν και μαθητές της περιοχής. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή 20.00 με 00.00 καθημερινά.


Η έκθεση στηρίζεται στο φωτογραφικό υλικό από τις εκπαιδευτικές εκδρομές του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. που περιλαμβάνονται στο Ψηφιακό Αρχείο Ελληνικού Πολιτισμού του Θ. Κορρέ (Α.Π.Θ.).

korres4.jpg

Περιλαμβάνει επτά ενότητες οι οποίες συνθέτουν ένα οπτικό ταξιδιωτικό αφήγημα με επίκεντρο τους διαχρονικούς τόπους του ελληνισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg