Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Tα γυρίσματα της ταινίας "Βουρβουρού" της Καρίνας Λογοθέτη

Tα γυρίσματα της ταινίας "Βουρβουρού" της Καρίνας Λογοθέτη Εκτύπωση
  vur3.jpg

 

Τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Βουρβουρού» της Καρίνας Λογοθέτη πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στις γεμάτες από αυθεντική φυσική ομορφιά παραλίες της Βουρβουρούς.

Το σενάριο της ταινίας βραβεύθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με το Βραβείο Film Factory Short Film Fund  και χρηματοδοτήθηκε από τον ΟΤΕ TV, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας. vur1.jpg

 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Όλα είναι στη Βουρβουρού εκτός από μια σκηνή στην παραλία Νικήτης, καθώς το σενάριο απαιτεί εικόνες στο ηλιοβασίλεμα.

vur4.jpg

Η Καρίνα Λογοθέτη εμπνεύστηκε την ταινία της από το οικογενειακό της εξοχικό στη Βουρβουρού και επιχειρεί να μεταφέρει την ηρεμία και την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου μέσω της ταινίας. Ο Δήμος Σιθωνίας πιστεύει ότι η ταινία μικρού μήκους της Καρίνας Λογοθέτη, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία προβολής της περιοχής και της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της.

φωτογραφίες:Μαρία Χριστάρα

 

vur5.jpg

 

vur2.jpg

 

 

vur6.jpg vur7.jpg

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg