Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Σε λειτουργία τα μεγάλα έργα ύδρευσης-αποχέτευσης στο Δήμο Σιθωνίας

Σε λειτουργία τα μεγάλα έργα ύδρευσης-αποχέτευσης στο Δήμο Σιθωνίας Εκτύπωση
  445.jpg

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας και έχουν ήδη δοθεί σε λειτουργία. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση των έργων στον Παράδεισο του Ν.Μαρμαρά, στην Συκιά και στη Σάρτη γιατί τα έργα αυτά βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη Σιθωνία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος.


Τα έργα υλοποιήθηκαν μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ). Τα έργα αφορούν 1) Την ύδρευση – αποχέτευση όμβριων και ακαθάρτων  Ν.Μαρμαρά (κατασκευή αποχετευτικού δικτύου εν κενώ – Η/Μ εγκαταστάσεις ανύψωσης λυμάτων στην περιοχή Παράδεισος Δ.Δ.Ν.Μαρμαρά) 2) «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Συκιάς  Δήμου Τορώνης Νομού Χαλκιδικής». 3) Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης οικισμού Σάρτης Δήμου Σιθωνίας.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg