Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Παρουσίαση ιστορικού και πολιτιστικού Λευκώματος για τη Σιθωνία

Παρουσίαση ιστορικού και πολιτιστικού Λευκώματος για τη Σιθωνία Εκτύπωση
  prosklisi1.jpg

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Σιθωνία» του Δήμου Σιθωνίας θα παρουσιάσει το ιστορικό και πολιτιστικό Λεύκωμα με τίτλο: «Σιθωνία: ένας προορισμός χίλιες εικόνες» σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο στο χώρο του ΕΠΑΛ Νικήτης. 

Έχοντας ως δεδομένο ότι ο πολιτισμός και η ιστορία μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την καλλιέργεια, την προαγωγή των ανθρώπινων αξιών και σχέσεων κάθε κοινωνίας, διαχρονικά, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διαδραματίζει ρόλο βασικού εργαλείου προς την κατεύθυνση αυτή. Ως τέτοιο εργαλείο συνδέεται άρρηκτα με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της σύνδεσής της με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη της Σιθωνίας. Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί και η έκδοση του Ιστορικού και Πολιτιστικού Λευκώματος!

 


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg