Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Παραλαβή έργων 12 εκ.ευρώ στο Ν.Μαρμαρά και στον Παράδεισο

Παραλαβή έργων 12 εκ.ευρώ στο Ν.Μαρμαρά και στον Παράδεισο Εκτύπωση
  1.jpg

Υπογράφηκε σήμερα από το Δήμο Σιθωνίας η παραλαβή  των έργων  Ύδρευσης, Αποχέτευσης ομβρίων και Ακαθάρτων Ν.Μαρμαρά,  προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Σιθωνίας, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006 οπότε και υπογράφηκε η σύμβαση του 1ου υποέργου.

Τα έργα που παραδόθηκαν αφορούν μεταξύ άλλων στην αλλαγή δικτύου ύδρευσης Ν. Μαρμαρά, στην κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Ν. Μαρμαρά, την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό του Παραδείσου και στην κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό του Παραδείσου.


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τα μεγάλα έργα στο Ν. Μαρμαρά και στον Παράδεισο  που παραλαμβάνουμε σήμερα, γιατί τα έργα αυτά βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στη Σιθωνία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζος.

2.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg