Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2017 στη μνήμη του Ν.Παπαδημητρίου -Κυριακή 11/6

Τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2017 στη μνήμη του Ν.Παπαδημητρίου -Κυριακή 11/6 Εκτύπωση
  sith3.jpg

 

Η 16η διεθνής συνάντηση ρίψεων  “Σιθώνεια” θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. 

Στα φετινά Σιθώνεια, θα τιμηθεί ο εκλιπών Πρόεδρος του ΓΣ «η Σιθωνία», Νικόλαος Παπαδημητρίου, ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, που ζούσε για τα Σιθώνεια και αγωνίστηκε για να γίνουν θεσμός.


Με βάση τις φετινές χορηγίες τα κύρια αγωνίσματα ρίψεων θα είναι: σφυροβολία ανδρών-γυναικών, σφυροβολία κορασίδων, σφαιροβολία ανδρών και ακοντισμός κορασίδων.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές-τριες από την Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Σλοβακία, την Τουρκία τη Μάλτα και την Ουκρανία. Ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση των Σιθωνείων είναι ο Σλοβάκος Charfreitag (πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία το 2010), ο Ιταλός Simone Falloni,, η  3η στο Παγκόσμιο πρωτ/μα Ε-Ν το 2014, Ηλιάνα Κοροσίδου, ο 4ος πρωταθλητή Ευρώπης (2016) Μιχάλης Αναστασάκης και ο  Χαλκιδικιώτη αθλητής -φαινόμενο στη σφαιροβολία Οδυσσέας Μουζενίδης. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγωνίσματα μικρότερων ηλικιών.

Συντονιστής-υπεύθυνος διοργάνωσης: Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (6974941306)

sithoneia1.jpg

sithoneia2.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg