Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Εκτύπωση
  Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 Ν.3852/2010, στις  15/05/2017 ημέρα Δευτέρα   και ώρα  14:00, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Σιθωνίας, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:

1)    «Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος, ιδιοκτησίας της κυρίας Τσιτσιρίκου Αικατερίνης του Ιωάννη, με την επωνυμία «ΑΣΤΕΡΗΣ», που βρίσκεται στην Τορώνη της Δημοτικής Κοινότητας Συκιάς.
2)    «Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος, ιδιοκτησίας της κυρίας Μυλωνά Παναγιώτας του Δημητρίου , με την επωνυμία «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ», που βρίσκεται στην παραλία Νικήτης.
3)    Ανάκληση της υπ’αριθμ. 11479/21-07-2011 άδεια λειτουργίας καταστήματος ιδιοκτησίας της κας. Κουφαδάκη Βιργινίας με την επωνυμία «ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ» που βρίσκεται στην περιοχή Ελιά της Δ.Κ Νικήτης.
4)    Περιβαλλοντική αδειοδότηση υφιστάμενου Camping Πόρτο Ζωγράφου στο Μοναστηριακό δασόκτημα «Κωνωπάδες» της Δ.Κ. Αγ. Νικολάου, Δήμου Σιθωνίας. (φορέας εκμετάλλευσης MVP HOLIDAYS ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
5)    Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, στη θέση Ακτή Ονείρου του Δήμου Σιθωνίας.
6)    Αίτηση του ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για άδεια εισόδου -εξόδου σε παρόδιο δρόμο μπροστά από την ιδιοκτησίας του  στην Δ.Κ.Νικήτης.
7)    Τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης και στάσης τοποθέτηση μεταλλικών κώνων σε επιλεγμένα σημεία , καθώς και τοποθέτηση μειωτήρων ταχύτητας (σαμαράκια), στη Δ.Κ Συκιάς.


                                     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


                                 Τζίτζιος Ιωάννης

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg