Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Εκτύπωση
  Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 75 Ν.3852/2010, στις  30/01/2017 ημέρα Δευτέρα   και ώρα  14:00, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Σιθωνίας, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:
1)    Ετήσια έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.


2)    Αίτηση για τη δημιουργία διαμόρφωσης εισόδου- εξόδου οχημάτων έμπροσθεν του καταφυγίου τουριστικών σκαφών (τουριστικού λιμένα) Νικήτης Δήμου Σιθωνίας.


3)Αποστολή ανακοίνωσης για δημοσίευση  φακέλου ΜΠΕ της εταιρίας με την επωνυμία «COSMOTE- ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε».

4)     Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος  ιδιοκτησίας της Βενιαμίν Μάρθας με    την επωνυμία «ELIO » που βρίσκεται στην Τ.Κ Σάρτης.


5)    Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος  ιδιοκτησίας της Μυλωνά Παναγιώτας του Δημητρίου  με την επωνυμία «ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ 2»  που βρίσκεται στην παραλία της Δ.Κ Νικήτης.
6)    Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος  ιδιοκτησίας της Βενιαμίν Μάρθας με    την επωνυμία «ELIO » που βρίσκεται στην Τ.Κ Σάρτης.

7)    Υποβολή φακέλου για ανάκληση της άδειας λειτουργίας «ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΝΤΙΝΑ» ιδιοκτησίας Τσουκαλά Δημητρίου του Χρήστου, που βρίσκεται στη θέση Τηγάνια , της Δ.Κ Συκιάς.

8)    Τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος  ιδιοκτησίας του Τσαμούρη Παναγιώτη  με την επωνυμία «ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ» που βρίσκεται στην Τ.Κ Σάρτης.
9)     Αίτηση του Ζαφειρούδη Αθανασίου για άδεια ειόδου- εξόδου στο οικόπεδο λόγω φόρτωσης και εκφόρτωσης βαρεών δομικών υλικών στην Δ.Κ Νικήτης.
10)    Αίτηση της Παπαστεργιανού Δήμητρας για τοποθέτηση πινακίδας απαγόρευσης στάσης στάθμευσης μπροστά από την οικία της.
11)    Διάνοιξη δρόμου στο Ο.Τ 11 στην περιοχή Αγ. Βαρβάρα της Δ.Κ Νικήτης.


      12)Αίτηση του κ. Κολοβού Ιωάννη για χορήγηση άδειας λειτουργίας τουριστικού τρένου.

       13)Αίτηση της κ. Δεμερτζή Αποστολίας για κοπή ξερού δέντρου ( πεύκου) στο πεζοδρόμιο μπροστά     από το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ  και το μπαρ VERTIGO στην Δ.Κ Νικήτης.
 

                                     Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής


                                 Τζίτζιος Ιωάννης

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg