Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Περίληψη διακήρυξης για προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου

Περίληψη διακήρυξης για προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου Εκτύπωση
 

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας προκηρύσσει  συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής,  για την προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα του Δήμου για την περίοδο 2017-2018, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης -58.776 - ΕΥΡΩ  (με Φ.Π.Α.).


Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Σιθωνίας, στη Νικήτη, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, την 06η Ιουνίου 2017, ημέρα Τρίτη και από ώρα 9:00π.μ. έως 9:30 π.μ. 

Εάν ο διαγωνισμός  δεν καταστεί δυνατόν να διεξαχθεί  την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία θα επαναληφθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα και την ίδια ώρα. 
Πληροφορίες επί θεμάτων διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο τεχνικών υπηρεσιών  του Δήμου.
Αρμόδιος υπάλληλος: Αναγνωστάρας Ιωάννης,  Τηλ:  23753-50123.
Πληροφορίες επί τεχνικών θεμάτων της μελέτης παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Δ/νση  Τεχνικών Υπηρεσιών. Αρμόδιος υπάλληλος: Αναγνωστάρας Ιωάννης,  Τηλ:  23753-50123.
 

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση : www.dimossithonias.gr.

diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg