Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Εκτύπωση
  sto1.jpg

Συνεδρίασε το μεσημέρι το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιθωνίας υπό την προεδρία του Δημάρχου, Ιωάννη Τζίτζιου.

Με τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων συζητήθηκε διεξοδικά η αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.  

Όπως τόνισε ο κ. Τζίτζιος, ο Δήμος Σιθωνίας που επλήγη τον περασμένο Ιούλιο από τις θεομηνίες, έχει προχωρήσει στον καθαρισμό των ρεμάτων, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις διαφόρων αντιπλημμυρικών έργων. Ο κ. Τζίτζιος υπογράμμισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα, σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων το αντιμετωπίζει η Δημοτική Ενότητα Τορώνης, λόγω μορφολογίας, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

sto2.jpg

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ζήτησε τη συνεργασία και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών με επικεφαλής τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σιθωνίας, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, ο Δ/κτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Μαρμαρά, η Δ/τρια του Νοσοκομείου Χαλκιδικής,  οι προϊστάμενοι του Τμήματος Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΧ, των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε.Χ και του Δήμου και εκπρόσωποι του Δασαρχείου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Σιθωνίας, "Δραγουντέλι", ὉΠΕΑΝ" και ὉΦΚΑΘ". 


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg