Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Ο Δήμος Σιθωνίας συμμετέχει στο LET’S DO IT GREECE!

Ο Δήμος Σιθωνίας συμμετέχει στο LET’S DO IT GREECE! Εκτύπωση
  lets_sth.pngΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σιθωνίας ενώνει τις δυνάμεις του με τους 150.000 εθελοντές σε 2.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει στην πανελλήνια περιβαλλοντική εκστρατεία Let’s do it Greece την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, δίνοντας το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Σχολεία, σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες και συνεργεία του Δήμου θα «σαρώσουν» πολυσύχναστες ακτές της Σιθωνίας απομακρύνοντας  σκουπίδια και φερτά υλικά και θα προχωρήσουν σε δράσεις ευπρεπισμού και δεντροφύτευσης, αποκαθιστώντας την άρτια εικόνα του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Η περιβαλλοντική εκστρατεία Let’s do it Greece ξεκίνησε το 2012 με το φιλόδοξο όραμα να εμπνεύσει και να ενώσει όλες τις εθελοντικές δράσεις για ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τόσο φυσικό όσο και αστικό. Η μαθητική κοινότητα της Σιθωνίας θα συμμετάσχει στην εβδομάδα εθελοντισμού η οποία θα διαρκέσει από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου, με πρωτοβουλίες και δράσεις καθαρισμού  ακτών και ευπρεπισμού των σχολείων. 

Ο Δήμος Σιθωνίας, πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής σε τέτοιου είδους δράσεις, συμμετέχει κάθε χρόνο στην καμπάνια καθαρισμού, κινητοποιώντας φορείς, σχολεία, συλλόγους και εθελοντικές ομάδες. Η προστασία του περιβάλλοντος  και ο εθελοντισμός αποτελούν για τη Δημοτική Αρχή στοχεύσεις υψηλής προτεραιότητας, τόσο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όσο και για συμβολή τους στην τουριστική υπεραξία της Σιθωνίας, γνωστή διεθνώς για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της.
 
Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους εν δυνάμει εθελοντές, πολίτες, συλλόγους και οργανώσεις να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική εκστρατεία την Κυριακή 29 Απριλίου και να ενισχύσουν την πανελλήνια συλλογική προσπάθεια για την προστασία της φύσης και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.

lets_sth.png


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg ---------------------- commcenter.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg