Αναζήτηση:
 
Αρχική Σελίδα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Χάρτης Ιστοτόπου
Επικοινωνία
 
dhm_proup2.png ...
O καιρός σήμερα
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση Πολιτών arrow Δελτία Τύπου arrow Με επιτυχία διεξήχθη ο 48ος Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου

Με επιτυχία διεξήχθη ο 48ος Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου Εκτύπωση
  diaploys2.jpg

Με συμμετοχές κολυμβητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό διεξήχθη το Σάββατο 14 Ιουλίου ο 48ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου.
Ο καλός καιρός συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και τερμάτισαν και οι 21 κολυμβητές που έπεσαν στον Τορωναίο Κόλπο το πρωί του Σαββάτου από την Καλλιθέα.

diaploys1.jpg

Πρώτος τερμάτισε στην παραλία της Νικήτης ο Θεσσαλονικιός Χρυσόστομος Γιαννουλάκης και ακολούθησαν ο Νίκος - Βασίλης Βροντάκης από τα Χανιά, ο Βασίλης Παπαθανασίου από τη Νικήτη και ο Ισπανός Oscar Florit.

diaploys4.jpg
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης τίμησε τον  προπονητή της Μαραθώνιας Κολύμβησης, Νικόλαο Ρεπανά για την πολυσήμαντη προσφορά του  στη Μαραθώνια Κολύμβηση.

diaploys3.jpg
Ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου διοργανώνεται από την  Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης "Ο Σίθων" και την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
diaploys5.jpg


diavgeia_s.jpg
stratigikos_009.jpg
logo1.jpg----------------------commcenter.jpg
--------------------- youreurope_ban.jpg

logo_metanastes.png


 

 


 

 

dasos_2015_2.jpg

 

 

lyssa_banner.jpg